Mooste Viinavabrikul on au olla kõrvuti Eesti parimate restoranidega oktoobris, kui Eesti Maitsed on välja kuulutanud veiselihakuu.
"44 söögikohta üle Eesti pakuvad kogu kuu vältel spetsiaalset menüüd, mis koosneb erinevatest rohumaaveiseliha toitudest ja magustoidust. Et veis kasutataks ära ninast sabani, sai iga restoran endale lihatükid loosi teel. Toidud tuli valmistada nii, et need sobiksid kokku ühe konkreetse veinimaja veinidega. Nagu selgus, oli see ülesanne paras pähkel" /... / www.eestimaitsed.com
Kõiki osalevaid restorane ja nende toite on hinnatud ning uhkusega võime öelda, et Viinavabriku dessert sai kõige kõrgema võimaliku tunnustuse osaliseks!
Tippkokk Raul Liebenau koostatud menüüd saate nautida koos B&G veinimaja veinidega, mis on välja valinud Prike sommeljee.
Isutekitaja
Veisemaksa pasteet pannisaial € 5.00
Vein: B&G Vouvry AOP
Eelroog
Salatikorv veiseliha ja kukeseentega € 7.00
Vein: B&G Cotes du Rhone AOP
Pearoog
Veiseliha Picanha röstitud paprika ja kartuliga € 11.00
Vein: B&G Bordeaux Rouge Merlot Cabernet Sauvignon AOP
Dessert
Mahe kaerahelbe juustukook astelpajuga € 6.00
Vein: B&G Nectarose vahuvein
Ootame teid Moostesse! 4-käigulise menüü hind on 26€/in, veinipakett kõrvale 26€/in.
NB! Menüüd pakume ettetellimisel