Mooste Viinavabrik

Toitlustus ja menüü

Seminaride ja vastuvõttude toitlustuse korraldamisel lähtume alati külaliste soovidest. Menüü kokkupanemisel ja tooraine valikul eelistame kohalikku ja ainult kõrge kvaliteediga toorainet. Hoolitseme selle eest, et meie külalised saaksid nii maitseelamusi kui samaaegselt tugeva kõhutäie. Toilustust pakume esimesel korrusel sammassaalis. Kuni 20. osalejaga seminaride lõunasöögid serveerime suvel Viinavabriku rõdule. 

Kuni 20 osalejale menüü valikud:

Kohvipaus 

Sisaldab: värskendav smuuti, viinavabriku ahjusoe küpsetis kohv, tee, vesi

3,00€
Kergemad road:  
Veisefileesalat    5,00€
Mozzarella salat   4,00€
Meega kitsejuustu salat 4,00€
Bruchettad seene ja peekoniga 4,00€
Bruchettad tomati ja basiilikuga 4,00€
Seitsme kala supp 3,00€
Köögivilja püreesupp krõbeda peekoniga 2,00€
Seene püreesupp krõbeda peekoniga 3,00€
Pearoog:  
Viini šnitsel, lisandiks kartulipuder ja kurgi meloni salat 8,00€
Ahjulõhe, lisandiks metsik riis, juustukaste ja värske salat   9,00€
Kreemjuustuga täidetud kanafilee serveeritakse kastme, ahjukartulite ja salatiga  9,00€
Pardifilee serveeritakse veinikastme, kartuli-porgandipüree ja kurgi-melonisalatiga 15,00€
Desserdiks:  
Šokolaadi fondant jäätisega 5,00€
Pavlova mascarpone kreemiga 5,00€
Marja quiche 2,00€
Virsikuga kohupiimakook 3,00€
Põlvamaa maasikad šokolaadi kastmes 3,00€
   

 

 

Grupimenüü: alates 25