Seminaride ja vastuvõttude toitlustuse korraldamisel lähtume alati külaliste soovidest. Menüü kokkupanemisel ja tooraine valikul eelistame kohalikku ja ainult kõrge kvaliteediga toorainet. Hoolitseme selle eest, et meie külalised saaksid nii maitseelamusi kui samaaegselt tugeva kõhutäie. Toilustust pakume esimesel korrusel sammassaalis.
Menüü valikud:
Kohvipaus
Sisaldab: Viinavabriku ahjusoe küpsetis, puuviljad, kohv, tee, vesi
Kergemad road:
Pardifileesalat valgehallitusjuustuga
Kitsejuustukreem punapeediga mustal leival
Krevetisalat maasikatega
Piprane veisefilee pestoga
Konjakine mandli-seenepasteet grillitud saial
Koorene lõhesupp
Köögivilja püreesupp krõbeda peekoniga
Kirrstomati-mozzarella vardad pestoga
Pearoog:
Suitsujuustu, mango ja piparmündiga täidetud kanafilee punapeedi risotto ja koduaiaköögiviljadega
Ahjulõhe, lisandiks metsik riis, juustukaste ja värske salat
Ahjuliha punasesõstramarinaadis, lõkkekartuli ja koduaiaköögiviljadega
Pardifilee serveeritakse veinikastme, lõkkekartuli, sibulamoosi ja mesiste aedviljadega