Veinikoolitus
Koolitusel tutvustame veini ajalugu ja valmistamisviise, anname ülevaate erinevatest viinamarjasortidest, veini ja toidu sobivusest ja muust huvitavast, mis avardab teie teadmisi veinimaailmast. Koolituse käigus maitstakse kokku 4-5 erinevat sorti veini.
Programm: Koolitus algab loenguga veinide valmistamisest koos esimese veini maitsmisega. Edasi jätkab sommeljee peamiste viinamarjasortide ja järgmiste veinide tutvustamist. Tunnetame erinevaid aroome, räägime erinevatest maitsetest ja nende sobivusest toiduga. Mida tähendab veini dekanteerimine? Kuidas ja miks?
Kestus: ca 1,5 tundi, kuid pikkus sõltub alati grupi huvist ja soovidest.
Hind: Vastavalt grupi suurusele ja erisoovidele tehakse sobilik pakkumine.
Hind sisaldab: Maitsmisele tulevad veinid (4-5erinevat), veiniklaaside rent, loeng veinidest ja veiniga seonduvast.
Vahuveini ja shampanja koolitus
Koolitusel räägib sommeljee selle joogi ajaloost, vahuveini valmistamisest, erinevatest viinamarjasortidest, vahuveini ja toidu sobivusest ja muudest mullide ja vahutamisega seotud teemadest.
Programm: Alustame meeldivat üritust tutvustava loenguga vahuveinide valmistamisest koos esimese veini maitsmisega. Edasi jätkab sommeljee peamiste viinamarjasortide ja järgmiste vahuveinide tutvustamist. Tunnetame erinevaid aroome, räägime maitsetest ja nende sobivusest toiduga. Õhtu kulmineerub shampanja maitsmisega.
Kokkuleppel kasutatakse avamiseks sabraazi (sampanja avamine mõõgaga).
Kestus: ca 1,5 tundi, kuid pikkus sõltub alati grupi huvist ja soovidest.
Hind: Vastavalt grupi suurusele ja erisoovidele tehakse sobilik pakkumine.
Hind sisaldab: Kolme vahuveini ja ühe shampanja degusteerimine, klaaside rent, loeng vahuveinidest, shampanjast ja nende jookidega seonduvast.